GÉPKOCSI BÉRLÉS

Gépkocsi bérlés

– A Szinkron Autókölcsönző gépkocsi bérlés. A bérautót kitűnő műszaki állapotban, a Zöldkártya, Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás és Casco Biztosítás igazolása mellett bocsátja Ügyfele rendelkezésére a szerződés kitöltésekor, a kért helyszínen.

– A gépjárművet közúti közlekedésre alkalmas állapotban, kenőanyaggal és üzemanyaggal feltöltve, kívül-belül tisztán, a szükséges tartozékokkal együtt adjuk át.

– A bérleti időszak végén a gépkocsit üzemanyaggal teljesen feltöltve, kívül belül tisztán vesszük vissza. Ellenkező esetben a külső-belső tisztítás és az üzemanyaggal való feltöltés díját felszámítjuk.

– Vállaljuk, hogy műszaki probléma esetén, a jelzéstől számított lehető legrövidebb időn belül eljuttatjuk segélyszolgálatunkat a meghibásodott gépkocsihoz. Amennyiben a meghibásodás a helyszínen nem elhárítható, másik gépjárművet biztosítunk.

-Bérautóink belföldön és külföldön egyaránt használhatóak, melynek igényét kérjük előre jelezni.

– A bérleti szerződés megkötésekor a bérautó típusától függően letéti díjat (kaució) számítunk fel, amelyet a bérleti szerződés lejáratakor visszatérítünk.

– A bérelt gépjármű bérleti időszakra vonatkozó napi díját a bérleti szerződés megkötésekor szükséges megfizetni.

– A bérleti idő alatt elkövetett szabálysértésekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, autópálya jogosulatlan használata, stb.) Bérlő teljes anyagi felelősséget vállal.

– A gépjármű bérbeadását indoklás nélkül megtagadhatjuk, ha a bérleti díj megfizetését, a gépkocsi rendeltetésszerű használatát, illetve állagának megóvását nem látjuk

Print Friendly, PDF & Email
Top
Hívjon most
Térkép